Categorieën
Gezondheid

Houten WC Brillen voor in de badkamer

Een mooie toiletbril staat altijd mooi in een badkamer. Echter omdat er zoveel keuze is en je niet precies weet welke wc bril geschikt is voor de badkamer, hier wat meer duidelijkheid. In principe kunnen alle WC brillen gebruikt worden voor in de badkamer. De zowel de houten als die van duroplast, softclose en pergamon.

Een mooie toilet begint bij een mooie toiletbril. De houten wc brillen waren vooral vroeger erg populair en zat bij ieder huis inbegrepen. Nu zie je ze nog veel en veel in oudere huizen bij oudere mensen. Echter is een houten wc bril helemaal niet ouderwets en geeft dat juist net iets extra s aan uw badkamer.

Indien u er over nadenkt om uw huidige toilet bril te vervangen dan kunt u dat zeker doen met een mooie houten wc bril. Buiten dat ze er erg mooi en klassiek uitzien, zijn ze dat ook. Daarbij is een houten toiletbril ook van uitstekende kwaliteit. Kan die makkelijk tegen een stootje en gaan ze niet snel kapot. Meer weten of het aanbod bekijken, bezoekt u dan onze webshop.