Categorieën
Internet en Telecom

Denk aan Sim Only

Hoe vaak per dag kijk jij op je telefoon, en weet je eigenlijk hoe hoog jouw telefoonrekening is? Er zijn een hoop mensen die met een verlopen gsm abonnement rondlopen. Op deze manier betaal je altijd teveel voor de gebelde minuten. Bij het aangaan van een nieuw contract, sluit je deze meestal af voor 1 of 2 jaar. Door drukte weet je misschien wel dat jouw abonnement inmiddels is verlopen maar heb je de tijd niet genomen om een nieuwe te zoeken. Veel mensen wachten ook op het uitkomen van een nieuw toestel. Toch is het aan te raden om de einde van jouw contractduur in jouw agenda te zetten, en direct actie te ondernemen. Bij sommige telecom aanbieders kan je zelfs enkele maanden voordat het contract afloopt al gebruik maken van een verlengingsaanbieding.

http://www.vergelijk-simonly.com

Wil je echt een maximale besparing op gang brengen, dan stap je over naar een sim only. Je krijgt een compleet nieuw abonnement, alleen je betaald vele male minder. Een overstap naar sim only is eenvoudiger dan menig mens denkt. Het enige wat je moet doen is een geschikte provider uitkiezen en een nieuwe simkaart aanvragen. Het mobiele nummer waarmee je belt blijft gewoon hetzelfde. Het grote voordeel voor jou is dat de belkosten met ongeveer vijftig procent naar beneden worden gehaald.

De nieuwe iphone is onlangs uitgekomen. Wil je deze in combinatie met een sim only abonnement, dan moet je even een rekensommetje maken. Je moet eerst kijken hoeveel de totale kosten zijn van een gsm abonnement. Daarnaast moet je kijken hoeveel een losse iphone kost. Tel deze bedragen bij elkaar op en kijk of het totaal meer of minder is dan een abonnement met nieuwe gsm. Als je een aantal maanden wacht, zie je de prijs van de nieuwe iphone vanzelf naar beneden gaan.