Categorieën
Hobby

Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de geweldige jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de belangrijke dag. Prinses Maxima werd die dag koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau.

De trouwjurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de trouwdag van het koningsechtpaar, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar trouwjurk was ontworpen door het modehuis Valentino. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de jurk was indrukwekkend.

Bij een evenement als Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke outfit heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Koningin Maxima moet er altijd helemaal piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bijzondere dag, zoals Koningsdag, of normale dag is, de outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het altijd over de bijzondere hoeden, bij Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te beschrijven. iedere keer is de outfit van Maxima eigenlijk op voorhand beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende gebeurtenis waar zij zich weer toont in een van haar mooiste jurken.